Zoektochten voor kinderen

Geen wandelroutes voor kinderen in de buurt? Maak de wandeling dan speels en luchtig, door er bijvoorbeeld een zoektocht of spel van te maken. Met wat afleiding hebben kinderen niet door dat ze aan het wandelen zijn. Mijn zoektochten zijn gemaakt om de wandeling met kinderen speels of uitdagend te maken. Achteraf kan je een kleine beloning geven, dit is een extra motivatie voor de kinderen! 

Ben je niet in de buurt van een bos? Ben je op het strand, in de dierentuin, op een boerderij of in de speeltuin? Neem zeker eens een kijkje tussen de 19 verschillende zoektochten! Je kan ze hier gratis downloaden!

Ga je met mijn zoektochen op pad? Geef je foto de hashtags #explauradise #zoektocht op Instragram of post de foto op de Facebookpagina van Explauradise.

Download hier je zoektocht !

Kinderen in actie !

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.