Het Blotevoetenpad

Het blotevoetenpad, een zomerse activiteit voor jong & oud

Op zoek naar een leuke zomeractiviteit met of zonder kinderen? Heb jij zin in een klein avontuur? Dan is het blotevoetenpad een ideale uitstap. Je kan het blotevoetenpad ook koppelen aan een bezoekje aan Entomoplis en/of de vlinderkoepel.

Het is een wandeling van ongeveer 3km die je op je blote voeten wandelt. Je komt onderweg tal van hindernissen voor je voeten tegen zoals boomstronken, trapjes, stenen, schors en ieders favoriet… modder!

Onderweg heb je een uitkijktoren en een mooi picknickplaatjes. Ideaal om even te pauzeren en te genieten van de natuur. 

Het blotevoetenpad in Zutendaal staat bij mij jaarlijks op het programma. Ik hou er sowieso al van om op mijn blote voeten rond te lopen, ook in huis! Mijn sokken staan dus altijd vol met gaten!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.