Overnachten op het water

We overnachten op ons eigen kampeervlot, weg van alle drukte.  

Na het inchecken krijgen we een Canadese kano ter beschikking om ons te verplaatsen naar het vlot, al een leuke ervaring op zich. De rit naar het kampeervlot is prachtig, je vaart langs een waterweg met een mooi omliggend landschap. Ondertussen zie je vissen en eendje in het water en vogels in de lucht.

Je krijgt bij vertrek een kampeerpakket mee om je op weg te helpen, de rest namen we van thuis mee.

Aangekomen op het vlot installeren we ons en genieten we van de mooie zonsondergang! Genieten van de stilte met enkel het geluid van het kabbelende water en de wind in de bomen. Hier kom je helemaal tot rust!

De startplaats van ons kampeervlot-avontuur is het Maascentrum De Wissen in Stokkem (Limburg).

Dit is tevens de startplaats van het mooie wandelgebied Stokkem. Hier  starten 5 wandelroutes: 2,5km – 3,5km – 7km – 13,9km – 50,1km.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.