Overnachten in het Terhills Hotel in Maasmechelen

Ik vind het altijd heerlijk om eens te overnachten op een leuk plekje, ook al is dat kort bij thuis! Het Terhills Hotel in Maasmechelen is gelegen bij één van mijn favoriete wandelplekjes in Limburg, namelijk Connecterra. Hier later meer over!

We worden in het Terhills Hotel ontvangen met een glaasje bubbels, die we in de ruime lounge mogen opdrinken terwijl ze ons inchecken. Hier zie je meteen de indrukwekkende boekenrekken, ramen… van het imposante, oude hoofdmijngebouw.

Hierna krijgen we een luxueuze kamer toegewezen met uitzicht op de mooie Franse tuin. Neem zeker een kijkje in Maasmechelen Village, waar je kan shoppen & eten. Dit is op een zucht verwijderd is van het hotel.

‘S morgens kan je genieten van een uitgebreid en verrukkelijk ontbijt. We sluiten het weekend af met een prachtige wandeling in het Nationaal Park Hoge Kempen.

In één zin een weekend vol met mijn favoriete dingen: rust, wandelen en eten!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.