Overnachten in een Tiny House

We overnachten in het kleinschalige Buitenplaats Beekhuizen aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. We slapen in een ‘Bush Pod’, dit is een klein huisje met een terrasje en een buitendouche. We kunnen dus in open lucht douchen… hoe leuk!

‘S morgens krijgen we een ontbijtmand voor de deur geschoven, heerlijk om zo verwend te worden! Jammer genoeg is het aan het regenen en kunnen we dit niet eten op ons terrasje. Gelukkig is er in onze Bush Pod een knus eethoekje aanwezig. Uiteindelijk kiezen we voor een ontbijt op bed… nog beter?

Veluwe staat bekend voor zijn prachtige nationale parken, met andere woorden: een wandelparadijs!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.