Voor jouw hond. Voor onze planeet.

Ik was al onmiddellijk geïntrigeerd door deze fantastische slogan van goooddog.nl. Wat vind jij van de slogan? Ben jij ook getriggerd om meer te weten?  

Als je al eens op mijn Instagram een kijkje bent gaan nemen, zie je waarschijnlijk wel dat ik ongelooflijk veel van de natuur hou. Ik vertroef veel in de natuur en wil natuurlijk alleen maar het beste voor onze planeet.

Al even was ik op zoek naar een nieuwe hondenvoeding. Onze hond Guusje eet voornamelijk droge voeding en krijgt regelmatig restjes van de tafel. Nu ze wat ouder wordt, willen we alleen maar het beste voor onze viervoeter… Dus tijd voor verandering!

Nu heb ik deze hondenvoeding gevonden die duurzaam en klimaatneutraal is. Maar je hoort wel eens: Is duurzaam ook wel lekker? Wij deden de test, ik bedoel Guusje deed de test!  

Guusje probeerde zowel de droge als de natte voeding van Goood. Zowel in de droge als de natte voeding heb je verschillende smaken: kip/kalkoen, vis en lam. Guusje verkiest kip, maar de rest vindt ze natuurlijk ook lekker!

Mijn hond & ik zijn alvast fan. Jij ook?

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.