Spot. Workshops

Voor mijn job ben ik vaak creatief bezig. Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel thuis gezeten, waardoor ik het creatief bezig zijn miste. Normaal gezien doe ik regelmatig eens een creatieve workshop, maar door corona ging dit niet. Daarom koos ik een leuk DIY-pakket van de website https://spotworkshops.be/

Spots Workshops is een platform voor iedereen die graag creatief bezig is. Het is een verzamelplaats van workshops, DIY-pakketen en creatieve inspiratie. Ideaal als je op zoek bent naar een leuke & creatieve workshop of zelf aan de slag wilt gaan met een DIY-pakket.

Ik koos voor een leuk babynestje uit zeer dik wol. Ik kreeg de materialen en handleiding opgestuurd via de post. Nadien kon ik op een zelfgekozen tijdstip aan de slag met het DIY-pakket.

Voor het nestje was Flore al snel te groot en besloot ik het uit elkaar te halen en online een nieuw DIY-projectje te zoeken!

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Neem dan zeker eens een kijkje op de website of socialmedia accounts van Spot Workshops. Het is zeker de moeite!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.