Een heerlijke kaasschotel

Niks fijner dan een gezellige kaas- en wijnavond met vrienden of familie! Deze heerlijke kaasschotel heb ik besteld bij de Carrefour Market te Bocholt, waar een melkerijwinkel aanwezig is. 

De Carrefour Market is gevestigd in de oude kaasfabriek, wat een mooie link is tussen de oude en de nieuwe melkerijwinkel.

Bocholter kaas is een lokaal product en ligt steevast op de kaasschotel te pronken met zijn heerlijke, volle smaak.

Bij een juiste temperatuur en een correcte vochtigheid worden de kazen achter de schermen gerijpt. Van enkele weken tot enkele maanden… Twee keer per week worden de kazen gedraaid door de kaasboer. Het is een ambachtelijk en eerlijk product… sinds 1923.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Foto Laura

Welkom bij Explauradise

Ik ben Laura, een 31 jarige leerkracht uit Limburg, België. Welkom op de pagina van Explauradise, dit is een samenstelling van Explore Laura’s Paradise. Met mijn instagram en blog wil ik mensen inspireren om naar buiten te gaan.
 
Sinds 2017 gebruik in Instagram en Facebook als persoonlijk fotoalbum, al snel kreeg ik meer volgers en stilletjes aan vond ik het leuker en leuker om al mijn foto’s met jullie te delen! Nu heb ik ook mijn eigen blog om al mijn avonturen wat uitgebreider neer te schrijven.